MotoShare: meer motoravonturen toegankelijk voor iedereen!

Welkom bij MotoShare! Wij zijn een start-up in de deeleconomie, dat er naar streeft om de motor branche radicaal te veranderen met een peer-to-peer motordeelplatform. Op het platform wordt het mogelijk om op een makkelijke & veilige manier van elkaars motor te genieten door middel van tijdelijke (ver)huur.

Motor eigenaren verdienen op deze manier een deel van de jaarlijkse kosten terug en motorliefhebbers kunnen voor een vriendelijke prijs elke type motor huren: zo worden meer motoravonturen toegankelijk voor iedereen!

HOE WERKT DIT PRECIES?

De motoreigenaar biedt zijn of haar motor aan op het online platform voor een zelfgekozen dagprijs en beschikbaarheid.
Een motorliefhebber zoekt tussen de beschikbare motoren zijn of haar ideale motor, huurt deze direct van de eigenaar en geniet vervolgens van het avontuur.

Na afloop wordt de huursom door MotoShare overgemaakt naar de motoreigenaar.

Meer info..

VEILIGHEID

MotoShare heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Via het MotoShare platform maken we (onder andere) het volgende mogelijk om veiligheid te waarborgen:

  • Onze partners bieden een all-risk verzkering en pechhulpdiensten. Meer info
  • Relevante informatie van een gebruiker is inzichtelijk, zodat jij kan beslissen
  • Met het rating & review systeem, maakt misbruik geen kans! Huurders worden gechecked op fraude & schadeverleden en op geldigheid van het paspoort. Daarnaast moeten motorliefhebbers 24 jaar of ouder zijn.

VOORINSCHRIJVEN

Je kunt je nu voorinschrijven en daarmee genieten van de exclusieve voordelen, zoals volledig gratis gebruik van het platform. Zodra het platform live gaat (als het mooi weer begint te worden in maart/april), sta jij als eerste online!

Wij wensen alle motorliefhebbers een heerlijk motorseizoen met fantastische motoravonturen in 2016!

Het MotoShare team!

Terug naar de MotoShare website