Meerdere foto’s uploaden naar jouw motorprofiel

Na velen tips vanuit de MotoShare community, hebben we het vanaf afgelopen week mogelijk gemaakt om meerdere foto’s te uploaden naar een motorprofiel. Zo kan je met foto's van jouw motor, je motorprofiel nog aantrekkelijker maken voor huurders!

Hoe werkt het?

Ga naar je dashboard en bewerk jouw motorprofiel. Kies 4x verschillende foto's en upload deze naar het profiel. Mocht het uploaden van de foto’s niet lukken, mail ons op info@motoshare.nl; wij plaatsen de foto's dan in jouw motorprofiel.

Probeer het nu! Volg deze link

LET OP! Onder de eigenaren die VOOR 25 SEPTEMBER meerdere foto's hebbben geüpload, verloten wij 2 VRO Risico Trainingen t.w.v. 230 euro!

Tips voor mooie foto’s.

Laat de motor vanuit verschillende hoeken zien en maak een mooie close-up van unieke onderdelen. De motor dient idealiter horizontaal te zijn gefotografeerd, met een rustige of bijpassende achtergrond.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Het MotoShare team