Het succes van de crowdfunding

Het jaar is goed begonnen. Met de crowdfunding hebben we € 232.700 opgehaald! Maar liefst 240 motorliefhebbers, professionals uit de motorbranche, vrienden en familieleden, partners van MotoShare, beleggers en gebruikers van MotoShare hebben geïnvesteerd in ons deelplatform. Investeerders, bedankt voor het vertrouwen!

Tijdens de crowdfunding hebben de media in grote getale geschreven over MotoShare. Emerce merkte onze crowdfunding als een van de eerste op. Motorwebsites Motorfans en motor.nl bleven niet achter. Sprout benoemde ons tot startup van de week en we werden gebeld door BNR Nieuwsradio. Ook Nederlands grootste duurzame media, P+ People, Planet, Proft, Duurzaam nieuws en Duurzaam bedrijfsleven erkennen het belang van ons online platform waarmee we slimme consumptie introduceren in de motorbranche. En dat was niet alles, want ook Baaz en Silicon canals publiceerden over MotoShare.

Met het geld dat we hebben opgehaald gaan we het marketingplan financieren waarmee we dit jaar alle motorrijders in Nederland gaan bereiken én treffen we voorbereiding voor onze internationale expansie.

Afgelopen weekend stond het eerste evenement voor dit jaar op de agenda. Zo’n 15.000 motorrijders hebben kennis gemaakt met MotoShare tijdens dé Noordelijke motorbeurs waar we met veel enthousiasme zijn ontvangen! Gedurende het jaar zullen we aanwezig zijn op meerdere motorevenementen en organiseren we bijeenkomsten en ride-outs in diverse steden. Wil jij weten waar je ons kunt vinden? Volg ons dan op Facebook. De MOTORbeurs in Utrecht is ons eerst volgende evenement. Je bent van harte welkom op onze stand voor een praatje en een kop koffie.