Een cadeaubon voor vaderdag? Dat kan nu!

alt

Zondag 18 juni is het weer vaderdag! En wat is er nou mooier dan je vader verassen met een dagje motorrijden? Vanaf nu kun je bij MotoShare een cadeaubon ter waarde van een of meerdere huurdagen afnemen.

Een originele cadeaubon geven is natuurlijk altijd een geslaagd idee. Of het nu voor een verjaardag, vader- of moederdag, kerst of andere belangrijke gebeurtenissen in iemands leven. Op aanvraag van meerdere gebruikers hebben we vanaf nu antwoord gegeven op de wens voor een MotoShare Cadeaubon!

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail naar info@motoshare.nl en geef aan voor welk bedrag je graag een cadeaubon zou willen hebben. Wij maken vervolgens een speciale code aan, die we op de (digitale) cadeaubon zetten en per e-mail (binnen 24 uur) naar jou terugsturen. Nadat we jouw e-mail hebben ontvangen, krijg je van ons de betalingsinstructies.
Zodra de ontvanger van de cadeaubon de code bij het indienen van een huurverzoek invoert, wordt het bedrag automatisch van de huursom afgetrokken.