Een huurdag geven voor vaderdag? Geef de MotoShare cadeaubon!

alt

Zondag 17 juni is het weer vaderdag! En wat is er nou mooier dan je vader verassen met een dagje motorrijden? Vanaf nu kun je bij MotoShare een cadeaubon ter waarde van één of meerdere huurdagen afnemen.

Een originele cadeaubon geven is natuurlijk altijd een geslaagd idee. Of het nu voor een verjaardag, vader- of moederdag, kerst of andere belangrijke gebeurtenissen in iemands leven. Op aanvraag van meerdere gebruikers hebben we antwoord gegeven op de wens voor een MotoShare Cadeaubon!

Met een MotoShare Cadeaubon geef je een dag motor rijden met keuze uit meer dan 600 (!) motoren. Ongetwijfeld dat daar wat leuks bij zit.

Hoe werkt het?

Ga naar deze pagina met onze €10, €30, €60 of €90 cadeaubonnen. Bestel een van onze bonnen en krijg binnen 24u per mail een mooie voucher met unieke code toegestuurd. De voucher kan je makkelijk printen om te kunnen geven.

Een motor huren met de MotoShare cadeaubon

Een cadeaubon is 1 jaar geldig en is makkelijk in te leveren wanneer je een motor wilt huren.

Stuur een huurverzoek voor de motor die je wilt huren en vul als kortingscode de unieke code van jouw cadeaubon in. Het bedrag van de cadeaubon wordt automatisch van de huurprijs afgetrokken.

Veel plezier met geven!