Customer Experience Internship

alt

Wil jij in het nieuwe jaar ervaring opdoen in een snelgroeiende tech startup? Kom dan vanaf 1 februari 2018 voor 6 maanden meewerken bij MotoShare. Ons kantoor ligt in het hart van de Jordaan in Amsterdam.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen binnen een hechte community. Zo kun je voordelig en persoonlijk een grote variatie motoren huren, direct van particuliere eigenaren.

Jouw werkzaamheden

Tijdens de stage loop je mee met het Customer Experience team van MotoShare. Samen werken we aan het kloppende hart van de organisatie en zorgen we dat de onderlinge (ver)huur tussen huurder en verhuurder zo soepel mogelijk verloopt. Op Facebook krijgen we een 4,9 als rating, dat komt met name door onze uitstekende klantenservice. Jij zult helpen om deze score zo hoog te houden door de volgende werkzaamheden:

 • Klantencontact per chat/mail/telefoon. 
 • Actief en zelfstandig helpen van gebruikers en het vinden van oplossingen voor hun probleem. 
 • Meehelpen analyseren en verbeteren van feedback richting klanten. 
 • Jezelf en het helpcenter constant verbeteren om nog sneller tot de juiste oplossingen te komen. 

Als Customer Experience stagiair bij MotoShare kun je grote verantwoordelijkheden krijgen en een hele mooie en leerzame tijd tegemoet gaan. MotoShare heeft een platte organisatie waarin je van alle afdelingen je graantje mee kunt pikken. Je zult door middel van goede coaching en persoonlijke begeleiding opgeleid worden tot de topper die met MotoShare het verschil kan maken.

Wij vragen

 • Je bent ondernemend en zelfstandig
 • Je bent resultaatgericht en wilt het elke dag een beetje beter doen
 • En je bent 3-5 dagen per week beschikbaar van 1 februari 2018
 • HBO + denkniveau. Voorkeur gaat uit naar een 3/4de jaars student (bedrijfskunde, communicatie, en/of entrepreneurship)

Wij bieden

 • Een betaalde stage in een jong team en snel groeiende startup
 • Reiskosten vergoeding
 • Vanaf januari 2018 zullen we ons voor een groot deel bezig houden met internationale expansie, waar jij veel van mee zult krijgen.
 • Goede werksfeer, gezellige borrels en motorrijden met het collega's

Heb je vragen? Neem contact op met Thomas 0646026365.
Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatie naar thomas.jacobs@motoshare.nl