Wie is DAAN VAN DER WAL?

alt

Werknemer| Community manager| Customer Service

De 22-jarige jongeman werkt fulltime en studeert tegelijk. Hij volgt de studie International Bussiness and Innovation Studies aan de Hogeschool wat perfect aansluit bij zijn taken binnen MotoShare. Overdag zit hij op kantoor bij Motoshare en ’s avonds in de studieboeken. Voordat hij aan zijn studie begon, heeft hij met zijn beste vriend een oud busje gekocht en samen zes maanden door Europa gereisd.

Daan zit in het team sinds het begin van Motoshare. Hij werkt vooral aan de customer service. Daarbij houdt hij zich bezig met de operationele operaties zoals de uitbetalingen aan verhuurders, de motorprofielen en het proces van de website. Wat hij zo leuk vindt aan zijn werk is de afwisseling en om het bedrijf te zien groeien waaraan hij meehelpt. Dat is een bevestiging dat alles waaraan hij werkt en bouwt ook resultaat oplevert. Zijn drive op de werkvloer is het constant verbeteren van het platform en het denken in oplossingen.

Gekke vraag aan Daan: Met welk dier vergelijk jij je?

"Een adelaar; houdt graag het overzicht, maakt to-do lijstjes en is een tikkeltje eigenwijs."