Wie is ILIA KONDRASHOV?

alt

Werknemer| Informatie- en communicatietechnologie (ICT)

IIia (32-jaar) is fanatiek motorrijder en werkt fulltime bij MotoShare. Veertien jaar geleden begon hij als simpele websitebouwer en is nu uitgegroeid tot ervaren ICT’ er. IIia doet graag aan reizen en motorrijden. Met zijn oude touring Honda kan hij dit goed combineren. Hij rijdt bijna iedere dag (ook in de winter) en maakt geregeld mooie toertochten.

IIia heeft in 2015 via een ride-out de oprichters van MotoShare leren kennen. Zij waren op dat moment nog in de opstartfase en opzoek naar een developer. Het bleek de juiste match op het goede moment te zijn.

Binnen het bedrijf houdt hij zich bezig de volgende taken; wat willen we op de website (denkproces), wat we daarvoor nodig hebben (het product), het programmeren zelf en een team ICT’ers aansturen. Wat hij zo leuk vindt aan Motoshare is het concept. Hij gelooft erin dat het concept groot kan worden met zijn inzet en input. Zijn drive op de werkvloer is dat hij aan zichzelf werkt, er veel uitdaging is en hij ziet het bedrijf groeien dankzij zijn inzet.

Gekke vraag aan IIia: Met welk dier vergelijk jij je?

“Een schildpad; slim en langzaam”