Stageplaats bij MotoShare | Social Media & CRM Manager

Wil jij begin volgend jaar ervaring opdoen in een snel groeiende tech startup? Kom dan meewerken bij MotoShare. Ons kantoor ligt in het hart van de Jordaan in Amsterdam.

Motoshare is de ‘Airbnb’ voor motoren. Een online platform waarop motorrijders onderling motoren kunnen delen. Zo kun je via Motoshare een motor huren, direct bij particuliere eigenaren door heel Nederland.

Wat kun je verwachten?

Online en offline marketing worden in een hecht team van 4 personen op het aller hoogste niveau bedreven. Het marketing team dient zowel motoreigenaren als huurders aan te trekken, op twee hele verschillende manieren. Een omgeving waar je als marketing stagiaire dus direct veel verantwoordelijkheden krijgt en snel leert. Je werkt echt als volwaardig teamlid mee aan alle projecten.

Jouw werkzaamheden

Als Social Media & CRM Manager ben je binnen Motoshare de drijvende kracht achter activatie en de retentie van (voornamelijk) huurders. Je houdt met inspirerende posts op Social Media of emailcampagnes motorrijden top of mind met als doel dat gebruikers meerdere keren per jaar via MotoShare huren. Bekijk onze Facebook en Instagram account hoe wij dat op Social Media doen.

Wij vragen

  • HBO of WO business of multimedia opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibel en ondernemend
  • Bij voorkeur handig met fotografie en basis video editing

Wij bieden

  • Tijdsbestek: full time stageplaats
  • Stagevergoeding: 350,- euro per maand
  • Periode: in overleg (minimaal 4 maanden)
  • Locatie: Haarlemmerdijk 159-1 te Amsterdam (centrum)