Veranderingen van voorwaarden op MotoShare per 5 mei 2018

Per 5 mei zijn onze voorwaarden op twee punten aangepast. Via deze weg willen wij al onze gebruikers hierover inlichten.

1. Verlaging van het aantal vrije kilometers van 200km naar 175km

Voor veel eigenaren van (voornamelijk) nieuwe motoren waren het aantal vrije kilometers standaard inbegrepen in de huurprijs te hoog. Meer km betekend doorgaans hogere kosten voor onderhoud, meer slijtage en afschrijving. We verlagen daarom het aantal vrije kilometers van 200km naar 175km. Per meer gereden kilometer betaal je als huurder achteraf 0,24. Daarvan gaat 0,15 naar de eigenaar en 0,09 naar MotoShare.

Bij traditionele verhuurbedrijven zijn het aantal vrije kilometers doorgaans veel lager (100km of 150km). Met deze aanpassing komen we de motoreigenaren op MotoShare iets tegemoet.

2. Verhoging van de administratie kosten

Per transactie betaal je als huurder administratiekosten voor onze services en om bank- en iDeal kosten te dekken. 2,55 was niet voldoende om alle directe kosten van MotoShare te dekken. Daarom zijn vanaf 5 mei de administratiekosten per transactie 5,-. Daarmee vragen we aan huurders een iets hogere bijdrage om het MotoShare platform mogelijk te maken.

Have fun & ride safe!

Mocht je vragen of feedback hebben over deze aanpassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@motoshare.nl.