MotoShare verhuurt vanaf 1 juni ook motoren van dealers

Nederlands grootste motordeelplatform gaat vanaf 1 juni ook huurmotoren van dealers aanbieden. De 'zakelijke motoren' zullen maximaal 20% van het totale aanbod aan motoren op het platform innemen en zullen onder dezelfde voorwaarden worden verhuurd als de particuliere motoren.

Met het extra aanbod van de motoren van dealers hoopt MotoShare beter tegemoet te komen aan alle wensen van de gebruikers van het platform. Zo zullen huurders sneller gegarandeerd zijn van de huur van hun favoriete motor en zal het makkelijker worden om op korte termijn een motor te huren.

Huurders en verhuurders hoeven niet bang te zijn dat het hart van het bedrijf hiermee zal veranderen. MotoShare blijft een platform voor en door particuliere motorliefhebbers en de overgrote meerderheid van het aanbod (80%) zal daar dan ook uit blijven bestaan.

Motoren te huur bij dealers