Aanpassingen in ons privacybeleid nav de AVG

Sinds 25 mei geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie: de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Ook MotoShare heeft haar privacybeleid bijgewerkt. In dit blog lees je over de wijzigingen die wij hebben gemaakt binnen MotoShare.

Eenvoudigere structuur en heldere uitleg

We hebben ons beleid geüpdatet, opnieuw gestructureerd en in een heldere taal geschreven, zodat het voor jou gemakkelijker te begrijpen is hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.

Controle en transparantie

Jij hebt de controle over je persoonsgegevens. In jouw persoonlijke dashboard kun je details opvragen over welke gegevens wij van jou hebben en de manier waarop de gegevens worden gebruikt.

Concrete aanpassingen per 25 mei 2018

  • Een nieuw privacy- en cookiebeleid
  • Expliciete opt-in voor onze marketing emails met speciale kortingen en inspiratie over mooie routes, motoren en evenementen. In je persoonlijke dashboard op MotoShare kun je deze e-mail instellingen wijzigen.
  • In je persoonlijke dashboard kun je alle persoonsinformatie die wij hebben exporteren. Mocht je definitief niet meer van MotoShare gebruik willen maken, dan kun je jouw informatie laten deleten.
  • In Google Analytics zijn alle IP adressen en andere data punten die een gebruiker kunnen identificeren geannonimiseerd. Dit geldt ook voor andere software (bijvoorbeeld Hotjar) die we gebruiken om de website te analyseren.

MotoShare is gebouwd op het vertrouwen dat de community in ons heeft. Jouw privacy is daarbij heel belangrijk voor ons. Dus heb je vragen over een van onze aanpassingen of tips, neem dan contact met ons op via info@motoshare.nl.

Team MotoShare