Nieuw custom project van Ironwood Motorcycles op MotoShare

Ironwood Motorcycles, ook bekend als Arjan van den Boom, start in samenwerking met CMS een custom bouw project op MotoShare. Ironwood Motorcycles verbouwt met onderdelen van CMS een Honda CB750 F1 tot een caferacer en verhuurt deze vanaf 1 juli via MotoShare om de bouw te financieren. Na 120 keer te zijn verhuurd zal de motor onder de huurders worden verloot. In februari ‘crowdfunde’ Wrench Kings op dezelfde manier al een motor via MotoShare en in dit tweede project volgt Nederlands bekendste custom bouwer.

Bekijk hier de pagina over deze unieke actie

Custom caferacers, scramblers, bobbers worden steeds populairder. Nederlandse custom bouwer Arjan van den Boom heeft zo’n 200.000 volgers wereldwijd op Facebook en Instagram. Hij verkoopt het merendeel van zijn custom motoren in het buitenland aan ‘the lucky few’.

Arjan van den Boom, oprichter van Ironwood Motorcycles: “Ik ben al mijn volgers ontzettend dankbaar. Door hen kan ik sinds 2012 professioneel motoren verbouwen. Maar ik besef dat maar een heel, heel klein deel van mijn volgers daadwerkelijk op mijn custom motoren kan rijden. Daarom ga ik een hele gave caferacer bouwen die door mijn fans kan worden gehuurd via MotoShare.

Jos Huisman, mede-oprichter van MotoShare: “Wij zijn heel blij dat Nederlands bekendste bouwer via MotoShare een door hem gemaakte motor gaat verhuren. Custom fans die er snel genoeg bij zijn, kunnen de unieke caferacer van Ironwood Motorcycles zelf een dag gaan ervaren.

Onthulling en kaartverkoop van de Ironwood Custom

Op 1 juli om 0:00 uur wordt de custom Honda CB750 F1 van Arjan van den Boom onthuld. Je kunt via de website van MotoShare voor 99,- euro een ticket kopen. Met die ticket kun je één dag de custom huren. Met de opbrengst uit de verhuur kan Ironwood Motorcycles de caferacer financieren. Daarom zal MotoShare een jaar later op 1 juli 2019 de motor verloten onder de huurders.

Ironwood Motorcycles

Arjan van den Boom is de oprichter van Ironwood Motorcycles. Sinds de oprichting in 2012, heeft Ironwood Motorcycles meer dan 65 custom motoren gebouwd. De meest bekende motor van Arjan van den Boom is “The Mutant”.

CMS

CMS is gespecialiseerd in de online verkoop van motorfietsonderdelen en biedt ruim 4,3 miljoen onderdelen voor meer dan 36.000 modellen gemaakt vanaf 1959. CMS verkoopt in meer dan 60 landen.