Arjan van den Boom haalt binnen recordtijd €11.880 op voor een unieke caferacer

Op 5 juli j.l. onthulde Arjan van den Boom een unieke caféracer. Binnen 10 dagen heeft hij via MotoShare daarvoor €11.880 (het streefbedrag) opgehaald. Met de opbrengst financiert Ironwood Motorcycles de custom bouw van deze Honda CB750 F1. Arjan van den Boom, in samenwerking met CMS en MotoShare, zet daarmee succesvol een nieuwe vorm van financieren neer voor professionele custom motoren.

Arjan van den Boom, oprichter van Ironwood Motorcycles: “Ik had niet verwacht dat de kaartverkoop zo snel zou gaan. Mensen reageerden heel enthousiast op de motor en de mogelijkheid om via MotoShare een dag te kunnen rijden op een van mijn motoren. Heel tof! Nu ben ik vooral heel benieuwd naar de reacties van huurders.”

Jos Huisman, oprichter van MotoShare: “Een unieke motor, waar merkbaar heel enthousiast op werd gereageerd. De 120 beschikbare kaartjes waren dan ook in een recordtijd verkocht.”

‘Crowdfunden’ van een professionele custom motor

Nederlands bekendste custom bouwer, Arjan van den Boom, startte in juni een custom bouw project op MotoShare. Ironwood Motorcycles verbouwde met onderdelen van CMS een Honda CB750 F1 tot een caferacer. Via de website van MotoShare waren er 120 kaarten beschikbaar voor €99,- per stuk. Daarmee heb je de mogelijkheid om deze Ironwood caferacer een dag te huren van juli 2018 – juni 2019. In februari ‘crowdfunde’ Wrench Kings op dezelfde manier een motor via MotoShare.

alt

alt

alt