Moto Adonis onthult unieke ‘gecrowdfunde’ bobber op de Big Twin Expo

Afgelopen weekend op de Big Twin Expo onthulde Moto Adonis en Choppershop.com een unieke bobber op basis van een Harley-Davidson 883 Sportster uit 1997. Deze custom is niet te koop, maar wordt door Moto Adonis via MotoShare verhuurd om de bouw te financieren. Na 200 keer te zijn verhuurd zal de motor worden verloot onder de huurders.

alt

Daan Borsje, oprichter van Moto Adonis: “Wat een uitdagend project! Een motor goed verbouwen betekend dat je looks moet combineren met performance. Al helemaal bij deze motor, want via MotoShare gaan er 200 motorrijders een dag goed op rijden. De motor moet er dus goed uitzien en duurzaam zijn. Daar heb ik veel aandacht aan besteed en met Choppershop.com de onderdelen speciaal op geselecteerd.

Je kunt via de website van MotoShare (volg link) voor €99 een ticket kopen. Met een Moto Adonis ticket kun je één dag de bobber huren. Voor de onthulling van de motor zijn er al 80 huurdagen vooruit geboekt voor een totaal bedrag van €7.920,-. Er zijn nog 120 huurdagen beschikbaar. De verwachting is dat na de onthulling de laatste huurdagen snel worden geboekt en dat daarmee de totale bouw van deze custom is gefinancierd.

alt alt alt