MotoShare en Combi Motors maken het mogelijk voor dealers om gemakkelijk motoren tijdelijk en flexibel in te zetten voor de verhuur

Gemiddeld staan occasion auto’s en motoren 70+ dagen te koop. Met het verhuurplatform van MotoShare en een speciale all-risk dagverzekering van Combi Motors, gaan de partijen het in 2019 samen mogelijk maken voor dealers om gemakkelijk demo en occasion motoren tijdelijk en flexibel in te zetten voor de verhuur.

Combi Motors Verzekeringen heeft voor dealers op MotoShare een speciale all-risk dagverzekering ontwikkeld. Tijdens de dagen dat een motor wordt verhuurd, kan een dealer deze all-risk verzekeren voor gemiddeld €10 per dag. Een dealer betaalt dus alleen allrisk premie tijdens de dagen dat er is gehuurd. De premies worden één keer per kwartaal door Combi Motors Verzekeringen naar de aangesloten dealers gefactureerd. De details zijn beschikbaar op de website van Combi Motors: volg deze link.

Het verhuurplatform van MotoShare maakt daarnaast verhuren gemakkelijk, door veel administratie en werk uit handen te nemen. Zo worden alle huurders vooraf grondig gecontroleerd, kunnen huurders de beschikbaarheid van motoren online bekijken, worden huurovereenkomsten via MotoShare gesloten en betaald, en huurdocumenten vooraf ingevuld.

Arthur Heppener, directeur Combi Motors: “Met dit verzekeringsproduct en het platform van MotoShare denken we dat het voor dealers nu gemakkelijker is een demo of occasion motor tijdelijk te verhuren.

MotoShare

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen binnen een hechte community. Motorrijders kunnen voordelig en persoonlijk een grote variatie motoren huren, direct bij particuliere motoreigenaren en aangesloten dealers. Het platform is in mei 2016 gelanceerd in samenwerking met OHRA en de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV).

Combi Motors Verzekeringen

Al 25 jaar de specialist in Nederland in motorverzekeringen. Op combimotors.nl vergelijk je supersnel 10 tallen mogelijkheden en verzekeraars op premie en voorwaarden. Daarnaast zitten onze adviseurs voor u klaar om u telefonisch met raad en daad bij te staan. Onder het mom, alles kan via internet, maar we vinden het erg fijn wanneer u gewoon even belt.